måndag 12 december 2011

Flyttförberedelser

Nästa vecka flyttar vi in i huset! Så nu är det fullt upp med flyttförberedelser. Vi packar flyttlådor på löpande band i lägenheten och försöker samtidigt att hinna med allt som måste fixas i huset inför flytten.

Flyttpackning pågår.

I helgen har vi blanda annat röjt undan det sista på tomten, förberett bygget av tvättstugan, bestämt bänkskivor, skåp och blandare samt köpt diskho. När vi var ute på tomten och röjde fick vi sällskap av våra nyfikna grannar.




Vi passade också på att köpa en mängd långa elsladdar, så att vi ska kunna få el i alla rummen när vi flyttar in. En glad överraskning var att vi fått fem vanliga eluttag och ett trefasuttag inne i huset, så nu slipper vi dra byggel från garaget in i huset genom ventilen i köket - som vi gjort tidigare. Att man kan bli så glad över några eluttag :)

Vi ska köra på lite äldre stil på eluttag och strömbrytare och har valt en serie från Renova. Till ytterbelysningen ska vi ha riktigt klassiska brytare med vred.

Äldre modeller blir finfina i vårt gamla hus.



2 kommentarer:

  1. Åh det är så spännande att följa förvandlingen i huset. Det kommer bli så fint och jag älskar ert val av lampknapp. Lycka till med packandet!
    Mvh Sara
    (arbetskamrat med Doman)

    SvaraRadera
  2. Tack Sara! Det är verkligen jättekul att få fixa med vårt gamla hus och få det precis som vi vill ha det. Men lite smått stressigt inför flytten... Kollade din blogg som hastigast & det ser ut som ni också har ett spännande projekt på gång!

    SvaraRadera