fredag 30 december 2011

Vi renoverar för fullt under julledigheten

Julledigheten ger välbehövlig tid för renovering. Efter mycket arbete är golvet i gästrummet äntligen klart. Det blir vårt sovrum så länge, tills vi har renoverat övervåningen.

De kommande dagarna ska vi göra klart tvättstugan och sen är det dags att ta i tu med köket. Tvättstugan ska målas färdigt och så ska vi montera bänkskiva, diskbänk och maskiner. Till en början kommer tvättstugan att få fungera som kokvrå - med diskbänk, kyl, frys och en bänkspis.

När vi rev bort masonitskivorna från väggar och tak i köket hittade vi originalpanelen. Den är i gott skick, så den ska vi behålla. Dörren mellan köket och tvättstugan var tidigare helt plan och knallblå. Det visade sig att man hade spikat masonitskivor på dörren. Under masoniten hittade vi en gammal spegeldörr, vackert marmormålad i grönt (matchade den ljust grönmålade träpanelen i köket).

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    vad fint att ni funnit fina fynd under! Jag är väldigt förtjust i den gröna färgen. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera